El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya del 2018

El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya del 2018

El president Josep Maria Bartomeu ha encapçalat la delegació del Club en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, acompanyat per membres de la Junta Directiva, així com també de representants dels equips esportius

El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya. Un any més el Club ha estat present en els actes commemoratius de la Diada de l’Onze de Setembre i ha participat en la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova. El president Josep Maria Bartomeu ha encapçalat la delegació del Club blaugrana, que ha estat formada pels vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Moix, així com per Maria Teixidor, vicesecretària de la Junta Directiva, i Josep Ramon Vidal-Abarca i Oriol Tomàs, membres de la Junta Directiva. La comitiva institucional també la formada David Bellver, delegat de Relacions amb la UEFA.

A més de la presència institucional, el Barça també ha comptat amb una àmplia representació dels diferents esportistes del Club. Carles Aleñá i Sergi Samper, jugadors del primer equip. A l’ofrena també hi han assistit l’entrenador del Barça Lassa de bàsquet, Svetislav Pešić, acompanyat del jugador Pau Ribas i el mànager esportiu de la secció Nacho Rodríguez. Els mànagers esportius de l’handbol, David Barrufet, i del futbol sala, Txus Lahoz, també han estat presents. Andreu Plaza, entrenador i Sergio Lozano, capità, han completat la representació del futbol sala culer. 

La comitiva esportiva del Club s’ha completat amb una àmplia representació de la Masia i el futbol formatiu. Jordi Roura, secretari tècnic del futbol formatiu Amateur, ha estat acompanyat pels jugadors de l’Aleví A Albert Navarro Escriche, Javi Castellanos Pardo, Xavi Espart Font i Pol Caramés Pou, i per les jugadores de l’Aleví-Benjamí Celia Segura, Gadea Blanco, Rocío Romano i Lorena Cubo.

L’Agrupació Barça Jugadors també ha estat present davant el monument a Rafael Casanova, amb la representació del seu president, Ramon Alfonseda, i Sergi PérezJosep Marcet i Josep Moratalla, membres de la Junta Directiva. Així mateix, la Confederació Mundial de Penyes, amb el president Antoni Guil, també ha assistit a l’ofrena floral.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut