Segona sessió de la setmana per preparar la sortida de Lliga a Anoeta

Segona sessió de la setmana per preparar la sortida de Lliga a Anoeta

Els d’Ernesto Valverde s’han exercitat al Camp Tito Vilanova. Aquest segon entrenament de la setmana ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i Riqui Puig, Miranda i Collado, del Barça B

Segon entrenament de la setmana per preparar la visita a Anoeta. Els jugadors disponibles del primer equip han realitzat una nova sessió al Camp Tito Vilanova. Aquesta sessió no ha comptat amb la presència dels blaugranes que el dimarts 11 de setembre van jugar partits amb les seves seleccions. Sí que han participat, per segon cop aquesta setmana, els internacionals Ter Stegen, Cillessen, Suárez, Dembélé i Umtiti, que també han disputat matxs en aquesta atura de seleccions. A més, a la sessió també hi ha participat els jugadors del Barça B Miranda, Collado i Riqui Puig, i Sergi Samper ha fet part de treball amb el grup.

Al llarg d’aquesta setmana, la resta d’internacionals s'aniran incorporant. L’equip entrenarà fins divendres amb l’objectiu de preparar a consciència el duel contra la Reial Societat. Així, doncs, el partit (dissabte 15, 16.15 hores) de la jornada 4 de la Lliga serà una sortida complicada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut