Tottenham, PSV Eindhoven i Inter de Milà, rivals a la fase de grups de la Champions

Tottenham, PSV Eindhoven i Inter de Milà, rivals a la fase de grups de la Champions

Ja coneixem els tres rivals que es trobarà el Barça a la fase de grups

El Tottenham Hotspur, el PSV Eindhoven i l'Inter de Milà seran els rivals del FC Barcelona a la fase de grups de la Champions. Els tres equips han quedat enqüadrats amb el Barça al grup B després del sorteig realitzat a Mònaco aquesta tarda.

Així és el calendari blaugrana

Aquest dijous a la nit també s'ha conegut el calendari de la fase de grups, i el Barça debutarà a casa contra el PSV Eindhoven el 18 de setembre a les 18:55 hores. Així doncs, l'equip estrenarà el nou horari que entra en vigor aquest curs a la competició. El segon duel blaugrana serà contra el Tottenham a Wembley el 3 d'octubre, ja que el club anglès ha confirmat que el seu primer partit a casa a la competició serà al gran estadi londinenc.

Tot seguit, l'equip haurà de disputar el tercer partit, el dia 24 d'octubre a les 21.00 hores al Camp Nou contra l'Inter, just després d'un duel contra el Sevilla a la Lliga (cap de setmana del 20/21 octubre) i just abans del Clàssic del Camp Nou (28 d'octubre).

Dos desplaçaments seguits per acabar al Camp Nou

El quart duel de la fase de grups serà a Milà contra el conjunt italià, el 6 de novembre també a les 21.00 hores. La jornada cinc significarà la visita del Barça a Eindhoven el 28 de novembre a les 21.00 hores i l'equip tancarà la fase de grups l'11 de desembre al Camp Nou rebent el Tottenham també a les 21.00 hores.

El calendari complet

  1.  FC Barcelona - PSV Eindhoven, 18 de setembre a les 18:55 hores
  2. Tottenham Hotspur - FC Barcelona, 3 d'octubre a les 21.00 hores
  3. FC Barcelona - Inter de Milà, 24 d'octubre a les 21.00 hores
  4. Inter de Milà - FC Barcelona, 6 de novembre a les 21.00 hores
  5. PSV Eindhoven - FC Barcelona, 28 de novembre a les 21:00 hores
  6. FC Barcelona - Tottenham Hotspur, 11 de desembre a les 21.00 hores

Amor: "Tenim moltes ganes de disputar aquesta competició"

Després del sorteig, el responsable de Relacions Institucionals i Esportives del Club, Guillermo Amor, ha valorat el grup blaugrana, del qual ha destacat que és "fort" i ha assegurat que tots els equips seràn "rivals difícils". Tot i això, Amor ha assegurat que l'equip "està preparat per a totes les competicions" i ha augurat diversió: "segur que gaudirem molt i podrem veure grans partits", ha assenyalat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut