Magnus Futsal-Barça Lassa: Mereixien més (1-0)

Els blaugranes, mereixedors del triomf, han vist com el conjunt brasiler ha estat més encertat de cara a porteria

El Barça Lassa no ha pogut tancar la fase de grups amb un triomf contra el Magnus Futsal. Els homes d’Andreu Plaza han buscat la victòria amb insistència, i l’han merescut per les ocasions i el joc generat. Als blaugranes, però, els ha faltat fortuna de cara a gol, i una diana d’Eder Lima a cinc minuts per al final ha decidit el matx (1-0).

La primera meitat ha estat marcada per l’intercanvi d’aproximacions entre els dos conjunts, si bé el Barça Lassa ha estat el protagonista de les més perilloses. Artur ha estat el primer de provar-ho, amb un xut potent des de l’exterior que ha desviat el porter del Magnus Futsal. Ferrao també s’ha mostrat molt actiu, i ha buscat el gol amb insistència. Alhora, Juanjo ha estat molt segur sota pals, i ha sumat aturades de mèrit davant les aproximacions ofensives del conjunt brasiler.

Les forces s’han igualat en un duel en què els homes d’Andreu Plaza han tingut més ocasions de perill. Les més destacades han estat en un un contra de un de Ferrao i en una doble ocasió blaugrana en què primer Roger i després Adolfo no han pogut superar la porteria de Magnus Futsal.

Insistència sense premi

A la segona meitat, el Barça Lassa ha continuat protagonitzant les accions més perilloses del matx, i ha arribat més que el seu rival. Tot i així, a cinc minuts per al final el Magnus Futsal s’ha avançat amb una diana d’Eder Lima. Els barcelonistes han disputat els darrers minuts amb porter jugador buscant el gol de l’empat que fes justícia, però no l’han aconseguit. D’aquesta manera, el Barça Lassa acaba segon de grup i s’enfrontarà a les semifinals d'aquest dissabte a les 10.30 hores a Carlos Barbosa, actual campió de la Libertadores i líder de la lliga brasilera.