Comença la preparació per a la Lliga de Campions

Comença la preparació per a la Lliga de Campions

Els jugadors disponibles del primer equip, juntament amb Oriol Busquets i Jokin Ezkieta, s’han exercitat aquest diumenge ja pensant en el partit contra el PSV

Després de la victòria a Anoeta (1-2) que va permetre el Barça quedar-se com a líder en solitari a la Lliga, els jugadors de Valverde han tornat aquest diumenge als entrenaments. El cap, però, ja està posat en el partit de Lliga de Campions del proper dimarts i que serà l’estrena d’aquesta temporada en aquesta competició. Els blaugrana debutaran a casa amb nou horari (18.55h) davant un PSV que arriba després de la golejada davant el Den Haag (0-7).

En l’entrenament d’aquest matí al camp Tito Vilanova, Valverde ha pogut comptar amb els jugadors disponibles a banda d’Oriol Busquets i Jokin Ezkieta, del Barça B. Els titulars a Anoeta han fet treball de recuperació post partit. Per la seva banda, Malcom ha començat a fer treball amb el grup. El primer equip tornarà als entrenaments dilluns a les 19.00h en la que serà la sessió prèvia al debut a la Lliga de Campions.

A més, el jugador Denis Suárez ha rebut l'alta mèdica aquest diumenge i ja està disponible per a Ernesto Valverde. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut