24 temporades sense perdre en el debut europeu

24 temporades sense perdre en el debut europeu

Els blaugranes allarguen la ratxa positiva en el debut a la Champions League després d’aconseguir el triomf davant el PSV Eindhoven per 4-0

El FC Barcelona encadena 24 temporades seguides sense perdre en el seu debut a la màxima competició europea. El conjunt d’Ernesto Valverde ha debutat a Europa amb una victòria per 4 gols a 0 davant el PSV Eindhoven. Amb el triomf, els blaugranes allarguen la ratxa sense conèixer la derrota en el seu debut a Europa. 

L’última derrota del FC Barcelona en el seu debut es remunta a la temporada 1993/94, on el conjunt entrenat per Johann Cruyff va patir una desfeta a domicili per 3 gols a 1 davant del Dinamo de Kíev en el partit de primera ronda disputat al Republic Stadium, conegut també com Estadi Olímpic de Kíev.  

En aquests 24 anys, els blaugranes han debutat amb 19 victòries i cinc empats. La victòria d’aquest dimarts davant el PSV Eindhoven convida a l’optimisme, ja que les últimes Champions aconseguides pels blaugranes es van iniciar amb una victòria en el primer partit, fent que el camí dels blaugranes per aconseguir la sisena s’iniciï de la millor manera possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut