FC Barcelona Lassa - CP Calafell: Vigor blaugrana (7-1)

FC Barcelona Lassa - CP Calafell: Vigor blaugrana (7-1)

Els culers, que s’han mostrat sòlids en defensa i insistents en atac, es classifiquen per a les semifinals de la Lliga catalana després de superar els del Baix Penedès

Inexpugnable Barça Lassa. A Igualada, els homes d’Edu Castro han superat el Calafell en els quarts de final de la Lliga catalana. D’aquesta manera, els culers han accedit a les semifinals de la competició. Els gols de Pablo Álvarez (2), Sergi Panadero, Nil Roca i, en dos minuts finals frenètics, els de Marc Gual, João Rodrigues i Alabart han reflectit el domini blaugrana en l’electrònic.  

Pablo Álvarez és sinònims de gols. En la Lliga catalana no està sent una excepció. Amb els dos gols contra el Callafell, el davanter argentí ha elevat a cinc la seva xifra golejadora en aquesta competició. El ‘7’ blaugrana ha obert ben aviat l’electrònic gràcies a una recuperació i posterior assistència de Nil Roca. I és que cal destacar que Pablo Álvarez ha estat l’encarregat de dur al fons de la xarxa el treball coral dels homes d’Edu Castro.

Alt ritme blaugrana

El domini i la superioritat culer s’ha estès per tots els racons de la pista. Precisament, fent amplia la zona d’atac, i amb un home més sobre el parquet, ha arribat el segon gol culer. Panadero ha culminat una ràpida circulació amb una canonada imparable. Inclús per a un porter visitant molt encertat en l’allau de llançaments del Barça Lassa, que ha desaprofitat un penal i una falta directa. En l’altra porteria, Aitor Egurrola, ha deixat altre cop la seva signatura a la bola amb aturades de mèrit.

Sentència culer 

La concentració defensiva s’ha mantingut fins a la botzina final. Ara bé, en la segona meitat, el catàleg d’exhibicions ofensives dels d’Edu Castro ha semblat decaure. Però Pablo Álvarez ha reactivat la càrrega del Barça Lassa i, en un refús després d’una falta directa, ha obert més distància en l’electrònic. De fet, el 3-0 ha activat l’atac blaugrana que, ha marcat quatre gols més. Els tres últims concentrats en els darrers dos minuts de matx.

Nil Roca i João Rodrigues, que s’han estrenat com a golejadors blaugranes, i Marc Gual i Alabart han estat els autors de les dianes culers finals. Abans de la pluja final de gols del Barça Lassa, el Calafell havia marcat el 4-1 amb un llançament de falta directa. Així, doncs, el resultat definitiu ha estat de 7-1 i ha servit perquè el Barça Lassa avanci a les semifinals de la Lliga catalana (10 de setembre a les 21.00 hores). El rival serà el vencedor del Girona - Voltregà. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut