Messi: “Iniesta i Xavi son únics, però el nostre estil no ha canviat”

Messi: “Iniesta i Xavi son únics, però el nostre estil no ha canviat”

L’astre argentí parla a Catalunya Ràdio sobre l’actualitat futbolística del Barça: d’alguns excompanys, dels socis amb qui comparteix camp, i de l’evolució del seu joc

Lionel Messi, amb motiu de l’inici de temporada, ha parlat a Catalunya Ràdio sobre l’actualitat futbolística del Club i de l’estil de joc del nou Barça. Sense Iniesta, l’argentí creu que l’estil no ha canviat, i reconeix que “Andrés i Xavi són únics, feien que el joc fos més vistós i amb més possessió”. 

Mirant la temporada actual destaca un dels seus millors socis al camp: “Jordi Alba em coneix a la perfecció, sap quan li donaré la passada sense mirar-lo, tinc una connexió especial amb ell”. D’altra banda destaca la feina del seu gran amic Suárez: “M’aporta molt a mi i a la resta de l’equip, és el primer de pressionar i encomana força a tot l’equip”.

Personalment creu que ha crescut molt a l’hora de fer assistències i llançar faltes i li agradaria millorar algun aspecte: “Una espina clavada? M’agradaria ser molt més efectiu als penals. No és el mateix entrenar-los que xutar-los en un partit". Finalment, Messi també ha recalcat: “M'agrada veure futbol, miro tot el que hi hagi. Intento seguir més la nostra Lliga i el futbol argentí, però segueixo una mica de tot”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut