Els dorsals definitius del FC Barcelona 2018/19

Els dorsals definitius del FC Barcelona 2018/19

A continuació repassem els números que lluiran els jugadors del primer equip. Després d'onze temporades el '8' canvia de propietari, d'Andrés Iniesta a Arthur

Un cop ha finalitzat el mercat d’estiu, els dorsals del primer equip ja són definitius. La majoria de la plantilla manté el número que lluïa la temporada passada. Coutinho, que canvia el ‘14’ pel ‘7’, i Vermaelen, que passa del ‘25’ al ‘24’, són les excepcions. Les altres novetats arriben després dels moviments a la plantilla.

Arthur es queda amb el número 8, que s’estenia al llarg de l’espatlla de l’infinit Iniesta des de la temporada 2007/08. Lenglet agafa el relleu del ‘15’, que la campanya passada estava en l'esquena de Paulinho, i Arturo Vidal, el del ‘22’ d'Aleix Vidal. Per la seva part, Malcom portarà el ‘14’, que anteriorment havia dut Mascherano.

Pel que fa als futbolistes que retornen de les seves respectives cessions, Munir i Samper hereten el ‘19’ de Digne i el ‘16’ de Deulofeu respectivament. I Rafinha el ‘12’, dorsal que ha dut a la samarreta culer des del curs 2014/15. Finalment, Aleñá tindrà el 26. D’aquesta manera, el migcampista català podrà alternar la seva presència entre el primer equip i el Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut