El Tottenham Hotspur – FC Barcelona es jugarà a l’estadi de Wembley

El Tottenham Hotspur – FC Barcelona es jugarà a l’estadi de Wembley

L’equip londinenc ha confirmat que disputarà els seus duels de la fase de grups de la Champions a l’estadi on el Barça ha aixecat dues Lligues de Campions

El FC Barcelona tornarà, un cop més, a un estadi de gran record per a l’aficionat culer. Els de Valverde s’enfrontaran al Tottenham el 3 d’octubre al majestuós estadi londinenc, on els de Pochettino disputen els seus partits com a locals a l’espera de l’estrena del Nou White Hart Lane.

El club anglès va informar en un comunicat que l’estadi encara no està llest per acollir duels, i confirma que jugarà els seus tres enfrontaments de la fase de grups de la Lliga de Campions com a locals a Wembley.

Segon matx contra els ‘Spurs’ en aquest estadi

Tottenham i Barça ja van disputar, l’any 2009, un amistós al temple del futbol anglès. L’equip, entrenat per Josep Guardiola, va disputar la Wembley Cup amb l’equip londinenc, el Celtic i l’Al-Ahly. Culers i ‘spurs’ van empatar a 1 amb gol de Bojan per part blaugrana i de Livermore per al Tottenham.

Un temple del barcelonisme

Així doncs, el Club tornarà a un estadi que evoca grans records als culers a la Lliga de Campions. El 2011 l’equip va aixecar la quarta Champions a Wembley després de superar per 3-1 el Manchester United amb gols de Pedro, Messi i Villa.

I, és clar, l’antic estadi londinenc ocupa un lloc privilegiat als cors dels seguidors blaugranes perquè va ser testimoni especial de la primera Lliga de Campions del Barça, l’any 1992 contra la Sampdoria, amb el golàs de Ronald Koeman al minut 111.

A més, l’equip va disputar un duel també corresponent a la Lliga de Campions contra l’Arsenal a Wembley l’any 1999, amb triomf culer per 2-4 amb gols de Rivaldo, Luis Enrique, Figo i Cocu. Finalment, és de més mal record la darrera visita a Wembley, on l’equip va caure per 4-0 amb el Liverpool en un amistós jugat el 7 d’agost del 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut