HC Liceo - Barça Lassa: S'escapa la Supercopa (3-2)

Tot i el gran esforç blaugrana durant tot el matx, un gol de Carlo Di Benedetto a falta de 10 segons ha acabat donant la victòria al conjunt gallec en una final trepidant

S'escapa la Supercopa al darrer sospir. El Barça Lassa ha perdut davant l'HC Liceo (3-2) amb un gol de Carlo di Benedetto a falta de només 10 segons perquè acabés el partit. Tot i el gran esforç blaugrana durant tot el matx, la bona actuació dels d'Edu Castro no ha tingut recompensa i la Supercopa d'Espanya ha acabat sent per al conjunt gallec.

Bon inici blaugrana

El matx ha començat de manera molt favorable per als culers, que als tres minuts s'han avançat al marcador: Penal provocat per Pau Bargalló i bon gol de Sergi Panadero (minut 3) per situar al Barça Lassa per davant al marcador (0-1). Amb el gol, els homes d'Edu Castro han seguit dominant el partit i han tingut opcions d'ampliar l'avantatge, però sense fortuna en la definició.

D'altra banda, el Liceo tampoc ha perdut la cara al partit i ha intentat empatar, i finalment ha arribat el gol d'Edu Lamas. L'exblaugrana, a falta de només tres minuts per al descans, ha empatat el partit per igualar encara més una final molt que ha estat molt disputada en tot moment (1-1, minut 22).

Segon temps de màxima igualtat

Ja a la segona meitat, els gallecs han aconseguit capgirar el marcador ràpidament amb un bon gol de Marc Coy (2-1, minut 27), que avançava al Liceo però amb gairebé tot el segon temps per disputar-se. Amb temps per reaccionar, els blaugrana s'han bolcat sobre la porteria de Xavi Malián (qui acabaria sent l'MVP de la final) fins que ha acabat arribant el gol. Un minut abans avisava Bargalló amb una gran rematada que s'ha estavellat al pal, i finalment, amb un gran llançament de Matias Pascual des de la frontal de l'àrea, els barcelonistes han igualat el matx (2-2, minut 43).

Amb l'empat, tots dos equips han disposat de diverses ocasions per avançar-se, però cap sense fortuna en la definició. Quan el partit s'emblava que se n'aniria a la pròrroga, ha aparegut Carlo Di Benedetto per donar la victòria als gallecs a falta de només 10 segons de partit (3-2, minut 50). Finalment, victòria ajustada del Liceo que s'emporta la Supercopa d'Espanya davant d'un Barça Lassa que ha lluitat en tot moment.

Els barcelonistes cauen després de 10 mesos sense perdre, sent la darrera derrota precisament també per 3-2, al novembre davant el Reus a l'OK Lliga 2017/18. Tot i així, els d'Edu Castro ja van aconseguir la Lliga Catalana el passat dimarts i el proper dissabte, els culers tindran l'opció d'aconseguir la revenja de la Supercopa, ja que el calendari ha volgut que Liceo i Barça Lassa s'enfrontin en la primera jornada de l'OK Lliga a Riazor (20.00h).