Kheira Hamraoui: “Vull guanyar tots els títols amb el Barça”

Kheira Hamraoui: “Vull guanyar tots els títols amb el Barça”

La migcampista francesa, que s’ha mostrat ambiciosa de cara a lluitar per tots els títols possibles, ha manifestat que l’adaptació està sent fàcil “gràcies a que les companyes m’han acollit molt bé”.

La nova incorporació del Femení blaugrana, Kheira Hamraoui, que es troba en plena preparació per a la nova temporada, s’ha mostrat il·lusionada i amb ambició per afrontar aquest nou curs: “El Barça és un gran club, el millor d’Espanya, i vull guanyar títols amb l’equip Femení”, i ha afegit que: “L’objectiu és guanyar la Champions i la Lliga, lluitarem per tots els títols que disputem”. La francesa ha assegurat que l’adaptació està sent fàcil gràcies a les seves companyes:  “Al principi és complicat per l’idioma, però està anant molt bé, les jugadores m’han acollit molt bé”.  

La migcampista, que s’ha proclamat campiona d’Europa amb l’Olympique de Lió les dos últimes temporades, arriba disposada a treballar per ajudar tot el que pugui a l’equip: “Puc aportar el meu físic, el meu colpeig, i la meva força dins del camp”.  Hamraoui també ha volgut mostrar la seva cara més personal i ha expressat que sempre té un somriure per a tothom. Provinent del nord de França, la nova futbolista culer, s’ha referit a Barcelona com una gran ciutat: “Tot i que no la conec gaire, tothom m’ha parlat molt bé de la ciutat, estic segura que m’encantarà viure aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut