Sergi Roberto i Rafinha coincideixen: “El repte és assolir un bon nivell físic”

Sergi Roberto i Rafinha coincideixen: “El repte és assolir un bon nivell físic”

Els dos jugadors asseguren des de Dallas estar centrats en recuperar la forma que tenien abans de començar les vacances

Sergi Roberto i Rafinha coincideixen que el més important d’aquesta pretemporada és “assolir un bon nivell físic”. Després de les vacances i amb 20 dies d'entrenaments ja a les esquenes, el FC Barcelona treballa als Estats Units per recuperar la forma que tenia la plantilla abans de concloure la competició la temporada passada.

El ‘20’ del Barça, un dels jugadors més utilitzats per Ernesto Valverde durant el curs passat, ha insistit, durant la roda de premsa prèvia al Barça-Roma d’aquest dimarts, en la idea d’estar a la disposició de l’entrenador. “Puc jugar de lateral, com he fet aquests últims anys, o també al migcamp. Jo on gaudeixo és jugant, m’és igual on sigui”, ha declarat.

Rafinha, per la seva banda, ha estat preguntat repetidament pel seu futur. “La veritat és que estic completament allunyat de tot això. És un tema que porten els meus representants. El meu cap està ficat en preparar els partits i agafar el millor to físic”, ha explicat.

A la pregunta de si li agradaria que el seu germà Thiago jugués al Barça, ha donat una resposta clara: “M’agradaria veure’l de nou al Barça perquè crec que encaixa perfectament en aquest equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut