Mortensen - Andersson: La connexió danesa del Barça Lassa

Mortensen - Andersson: La connexió danesa del Barça Lassa

L’arribada del Casper, màxim golejador de l’última Bundesliga, i la recuperació total del Lasse significarà el retrobament de dos jugadors sorgits del mateix club a Dinamarca

El Barça Lassa comptarà aquest any amb un connexió nòrdica a tres bandes: Lasse Andersson, Casper Mortensen i Kevin Möller. El primer és l’amfitrió, ja que compleix la tercera temporada al Club, i rep els dos compatriotes que han arribat aquest estiu. La recuperació del central va ser la millor notícia de la temporada passada, i després d’un estiu de preparació intensa ha començat la pretemporada al mateix ritme que la resta del grup. Enrere queden 13 mesos de lesió, i per davant molts objectius a complir.

En aquest inici de curs, en Lasse ajuda els seus companys danesos a integrar-se en el grup. Durant l’estada a Andorra, Barça TV el va reunir amb Casper Mortensen, amb qui formarà la parella danesa sobre la pista. Tots dos es van formar al FIF danès i, molts anys després, es retroben a Barcelona. “El Casper és molt ràpid, més que la majoria de jugadors, i això ho aprofitarem aquesta temporada”, explica Andersson. A l’inrevés, l’extrem confessa que sent “molta admiració pel treball que ha fet el Lasse”. “Tots ho hem pogut veure, com ha treballat per superar la lesió; estic molt content de veure’l de nou sobre la pista”, afegeix.

La conversa entre tots dos deixa entreveure el bon ambient que existeix en aquesta connexió danesa. La parella promet espectacle sobre la pista i molts gols. Es coneixen de la infància a Dinamarca, han compartit selecció, i ara donaran moltes alegries vestits, plegats, de blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut