Ernesto Valverde, protagonista a la REVISTA BARÇA

Ernesto Valverde, protagonista a la REVISTA BARÇA

L’entrenador concedeix una entrevista a la publicació oficial del Club en què fa balanç de la temporada passada i defineix els objectius per a la present

La Revista Barça que està a punt d’arribar a les llars dels socis té com a protagonista de la portada Ernesto Valverde, que ha concedit una entrevista exclusiva a la publicació oficial del Club. L’entrenador va guanyar un doblet en la seva primera temporada al Camp Nou, i és conscient que aquest any l’exigència serà més alta, però es mostra optimista i explica quina és la fórmula que pot portar el seu equip a l’èxit: “La millor manera d’aspirar a tot és sent els millors del primer dia a l’últim”.

L’entrenador del primer equip també fa una valoració del Mundial i de les noves incorporacions a la plantilla blaugrana −en el moment de l’entrevista, Arthur Melo i Clément Lenglet−, que, juntament amb els fitxatges més recents −el brasiler Malcom i el xilè Arturo Vidal−, també són protagonistes d’aquesta edició, en què se n’expliquen els orígens i la trajectòria, així com les sensacions i les expectatives que tenen amb el Club.

D’altra banda, la publicació dedica unes pàgines a la gira als Estats Units, en què per primera vegada el Barça Femení ha conviscut amb l’equip de Valverde a Beaverton (Portland) i Los Angeles. La revista conté un resum de l’estada amb les millors imatges, així com els principals actes, activitats i visites del Club al país nord-americà, entre els quals destaca la presència de l’actriu Julia Roberts al partit Barça-Tottenham que es va disputar al Rose Bowl de Pasadena.

Més enllà del futbol, aquesta edició inclou unes pàgines sobre la ponència estratègica de Josep Maria Bartomeu en un acte organitzat per la UFEC i la Fundació RBA al juliol en què el president va explicar què fa el Barça per contribuir a millorar la societat per mitjà de l’impacte positiu de l’esport i l’aposta per la innovació.

El FC Barcelona ha tornat a superar el rècord d’ingressos de l’Entitat un cop confirmat el tancament dels comptes de l’exercici 2017/18, amb 914 milions d’euros, i també lidera els clubs de futbol en ingressos per acords de patrocini. Les xifres econòmiques més destacades de l’any, així com la creació d’una nova societat, Barça Licensing & Merchandising, que permet al Club recuperar la gestió de l’explotació de les botigues Barça i el marxandatge, són altres continguts que recull la publicació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut