Les entrades per al Futsal, ja a la venda

Les entrades per al Futsal, ja a la venda

Els aficionats del Barça Lassa ja poden adquirir les localitats per als partits de lliga al Palau de tota la temporada a través dels diversos canals del Club

Aquest dimecres 15 d’agost s’ha obert el període de venda de les entrades per als partits de lliga del Barça Lassa de futbol sala al Palau de la temporada 2018/19. Els aficionats al Futsal ja poden adquirir les seves localitats per als partits que el conjunt d’Andreu Plaza disputarà al Palau Blaugrana a partir del cap de setmana del  14-16 de setembre, amb la disputa de la primera jornada de la lliga LNFS contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra.

Canals de venda i recollida

Els partits es divideixen en quatre categories (A++, A+, A i B). Segons aquestes, el preu varia entre els 9 i els 25 euros per al públic. Aquesta temporada, els preus per al públic general es diferenciaran segons la zona de la localitat. Així, les zones de Gol i Lateral tindran un preu inferior a Tribuna.

Com ja és habitual, les entrades es poden adquirir en diverses plataformes: a través del lloc web del Club, a l’App oficial del FC Barcelona i a les taquilles físiques de l’estadi, situades al bulevard que hi ha entre el Palau i la FCBotiga. Un cop comprades, les entrades es poden imprimir des del correu de compra, es poden tenir digitalment al terminal mòbil, o bé recollir-les a les taquilles de l’accés 15 el mateix dia del partit a partir de les 9.15 hores del matí.

Avantatges per a socis

Com en la temporada anterior, els socis només hauran de pagar en els partits de categoria A+ (ElPozo) i A++ (Movistar Inter), a uns preus de 5 i 7 euros respectivament, amb un important descompte superior al 70% . Els socis tindran prevenda exclusiva per a aquests partits abans que les entrades es posin a la venda per al públic, i podran escollir la millor zona del Palau, assegurant-se així una bona visibilitat en partits d’alta afluència. En aquests partits, a més, no existirà la restricció per als socis de 15 dies per sol·licitar les entrades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut