Nicolás Zas i Fausto Cuello les dues primeres incorporacions

Nicolás Zas i Fausto Cuello les dues primeres incorporacions

Els dos jugadors han estat presentats aquest matí a les oficines del club i ja s’han incorporat a l’equip. Dissabte estaran a la disposició de Guerrero per l’amistós davant el BUC

El Barça de Rugbi incorpora dos jugadors a la plantilla del primer equip per a aquesta temporada. Es tracta de Nicolás Zas i Fausto Cuello dos que ja s’han incorporat a la dinàmica del primer equip i que ja estaran a la disposició de Sergi Guerrero per al partit de pretemporada que els blaugranes disputaran aquest dissabte a La Foixarda davant el Barcelona Universitari Club (BUC).

Nicolás Zas, un nou uruguaià a can Barça

Zas arriba procedent d’Uruguai on va militar a les files del Carrasco Polo, un equip que ha guanyat 17 títols consecutius de la lliga d’aquell país. Amb aquest club, Nicolás Zas va poder aconseguir tres lligues uruguaianes abans de marxar a França on va estar jugant en diversos clubs a la Federal 2, aconseguint dos ascensos a Federal 1. 

Ara, aquest segona línia s’incorpora a les files del Barça amb la intenció de “portar al Barça el més amunt possible en el rugbi”, ha assegurat en el seu acte de presentació.

Fausto Cuello arriba des de l'URBA

Per la seva banda, Cuello arriba procedent del rugbi argentí. Concretament, del Buenos Aires Cricket & Rugby Club, equip que juga dins de la lliga de Buenos Aires (URBA). Allà el nou pilar bluagrana ja va compartir vestuari amb un dels homes referents de l’actual Barça, Martín García Veiga. Amb aquest club Cuello va arribar a disputar una final de la reubicació de l’URBA.

En el seu acte de presentació, Cuello ha assegurat que “tenia ganes de venir, és un club molt seriós i tot el que he vist fins ara m’ha agradat molt”.

A dues setmanes de poder aixecar un títol

Cal destacar que aquestes són les dues primeres incorporacions del Barça de rugbi per aquesta temporada. Amb una plantilla que encara no està tancada, els nous jugadors afronten dues setmanes importants per preparar la primera final de la temporada. El proper 8 de setembre, Barça i Santboiana jugaran la final de la Supercopa Catalana. En aquest sentit Cuello ha destacat que “seria magnífic poder aixecar aquest títol, l’equip es veu bastant sòlid i estem tots amb moltes ganes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut