CD Alcoyano – FC Barcelona B: Derrota al debut (3-1)

El filial blaugrana ha caigut en un matx marcat per la duresa mostrada pel conjunt local, més encertat en la definició

El Barça B ha caigut a El Collao contra l’Alcoià (3-1) en el primer partit del grup III de la segona divisió B. Els gols de Primi (1’) i Rubio (74’ i 90+3') han tombat la diana de Ballou (45+1’) en un matx on els de Garcia Pimienta han merescut més. El conjunt local, més efectiu, ha aconseguit tallar el joc blaugrana a base d’interrupcions i dures entrades, i ha imposat la seva experiència a la categoria per mantenir els tres punts a casa.

Els de Garcia Pimienta s’han vist sorpresos per un gol al primer minut de joc. Una sortida en tromba del conjunt local ha permès el central Primi marcar després d'un servei de córner. A causa d’aquesta insistència, una errada del filial blaugrana ha deixat A. Rubio sol davant Ezkieta, però el seu xut ha anat directe al travesser als 20 de joc.

Tot i això, el filial blaugrana s’ha refet amb el pas dels minuts a través de la tasca de Riqui Puig i Collado. La primera gran ocasió blaugrana ha arribat, precisament, en una connexió entre els interiors barcelonistes. El sabadellenc ha posat a prova l’exblaugrana Bañuz al minut 34 al primer xut blaugrana del partit.

Ballou empata al temps afegit de la primera part

I en la darrera acció del primer temps, al minut 46, una gran acció personal de C.Pérez per la dreta l’ha rematada el canadenc des del cor de l’àrea per empatar el duel just abans de marxar als vestidors. El Barça B ha sortit molt més concentrat al segon temps, i l’extrem d’origen ivorià ha estat a punt de fer el segon al minut 52, però la seva fuetada ha sortit alta després d’una gran acció individual.

Sense poder arribar amb perill a l’atac, el conjunt local ha decidit endurir el joc a base de contínues faltes, que han carregat de grogues els jugadors locals. Però en la primera arribada local de la segona part a la porteria d’Ezkieta, l’Alcoià ha marcat el 2-1 després de què Rubio rematès una centrada des de la banda dreta.

Reacció blaugrana, però arriba la sentència local

La resposta barcelonista ha estat gairebé immediata, i el filial ha gaudit de diverses oportunitats per igualar el partit. I decidit a buscar l’empat, Garcia Pimienta ha donat entrada a Abel Ruiz a cinc minuts del final. Però qui ha trobat el camí del gol ha estat, de nou, Rubio al minut 93, en una acció directa per part de l’Alcoià que ha sentenciat el duel.