La PB Soriana celebra el seu XXV Aniversari

La PB Soriana celebra el seu XXV Aniversari

També s'ha convocat per a aquest dissabte l'assemblea de la Federació de Castella i Lleó amb la participació del directiu Pau Vilanova

La Peña Barcelonista Soriana celebra aquest dissabte dia 8 d'octubre el seu XXV Aniversari amb una excel·lent salut social, esportiva i ciutadana com a resultat d'una gestió eficaç i una visió moderna del món associatiu al voltant del Barça.

La festa, que comptarà amb la presència del directiu responsable de penyes Pau Vilanova, inclou la celebració de l'assemblea de la Federació de Penyes de Castella i Lleó durant el matí, abans que comencin els actes de trobada amb la participació de més de dos-cents penyistes que ja han confirmat la seva assistència.

Ruta gastronòmica

Al migdia la ciutat de Soria veurà envaïda seus carrers per una desfilada de banderes i estendards barcelonista en una ruta gastronòmica que recorrerà tres establiments assenyalats pels seus excel·lents especialitats i per la seva identitat barcelonisme.

Per a aquesta ocasió tan especial la Penya estrenarà estendard elaborat personalment per una sòcia destacada i dona del secretari Gerardo Fernández, home clau en l'organització i funcionament de la Penya.

Festa amb Ricardo Serna

El ex jugador del Dream Team, Ricardo Serna, ha estat convidat a compartir la jornada i gaudir d'aquesta convivència de barcelonistes en representació de l'Agrupació Barça Jugadors, una excel·lent companyia per als penyistes.

Joan Casals, l'Avi del Barça, acompanyat de Ramon Burniol, el president de la Federació del Bages, el Berguedà i la Cerdanya, participarà en la festa.

Projecció del futur de les penyes

Per l'assemblea de la Federació de Castella i Lleó obrirà les portes el Palacio de la Audiencia de Soria, al costat de l'Ajuntament, una seu monumental i idònia per a la sessió de treball prevista entre les 10.30 h. i les 13.15 h. El president de la Federació, Nicolás Pérez, serà present conjuntament amb el directiu Pau Vilanova, que tancarà la sessió amb una intervenció.
 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut