Un planter de luxe

Un planter de luxe

L’excapità del primer equip, Jordi Torras, s’estrena aquesta temporada en el càrrec de secretari tècnic del futbol sala formatiu blaugrana amb l’objectiu de “mantenir la bona línia de treball dels últims anys i millorar en tot el que es pugui”.

Tret d’inici a la temporada del futbol sala formatiu blaugrana. Els equips aleví, infantil, cadet i juvenil del Barça Lassa s’han fet aquest dimecres la fotografia oficial abans de l’inici de la competició. Els quatre equips militen tots a la Divisió d’Honor i aspiren a millorar el balanç de la temporada passada, quan es van guanyar totes les lligues possibles i es van aconseguir dues Copes Catalunya en categories aleví i juvenil, a més de la Minicopa d’Espanya en categoria infantil.

Enguany la gran novetat és l’estrena de Jordi Torras com a secretari tècnic del futbol sala formatiu Blaugrana. A les banquetes dels quatre equips repeteixen els tècnics següents: Albert Seró i Albert Calonge (categoria aleví); Xesco Cugat i Guillem Puchal (categoria infantil); Pep Ruiz i Sergi López (categoria cadet); i el trident Martí Graells, Gerard Floriach i Toni Lozano (categoria juvenil).

El planter del futbol sala blaugrana ha esdenvingut un referent en l'àmbit nacional en els últims anys gràcies a la bona tasca iniciada per l’actual mànager de la secció, Txus Lahoz. Actualment hi ha 16 jugadors formats al planter del FC Barcelona que militen en diferents equips de la Primera Divisió de la LNFS i tres més a Segona, amb els exemples més recents del porter Dídac Plana (Jaén); Ferran Plana i Oussama (Aspil Vidal Ribera Navarra); Esteban i Juan Emilio (Peníscola); Joan Miñano (Burela); i Raúl Gómez (Jumilla).

Aquesta temporada, a més, coincideix que jugaran al primer equip tres jugadors formats al planter: Marc Tolrà, Joselito i Roger Serrano. Ells tres i Jordi Torras, que també va arribar al Barça en categoria juvenil, s’han convertit en els principals referents per als joves jugadors del planter del futbol sala blaugrana.

Declaracions de Jordi Torras, secretari tècnic del futbol sala formatiu blaugrana:

“Amb relació al futbol sala seguim creixent en l’aspecte formatiu gràcies, en bona part, a tots els recursos que destina el Club a l’esport base en les diferents seccions i gràcies també a la professionalització de la manera de treballar en els equips inferiors. A títol personal podré aportar la meva experiència com a exjugador i intentar ser un referent per als jovers del planter”.

Declaracions de Txus Lahoz, mànager esportiu del futbol sala:

“El planter del Barça és ara per ara dels millors d’Espanya, no només pel nombre de títols aconseguits els últims anys, sinó per la quantitat de jugadors formats aquí i que actualment triomfen a l’elit del futbol sala espanyol i, fins i tot, en l'àmbit internacional”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut