No et perdis el millor futbol sala al Palau

No et perdis el millor futbol sala al Palau

Més avantatges i facilitats que mai perquè gaudeixis dels partits a casa del Barça Lassa de futbol sala

Ja ha començat la temporada del Barça Lassa de futbol sala, i ho ha fet amb un equip ple de novetats i amb l’objectiu clar de reconquerir el títol de Lliga. El nou tècnic, Andreu Plaza, dirigeix un equip que il·lusiona per la combinació de joventut i veterania, ple d’ambició i amb fam de títols. Als ja coneguts Paco Sedano, Sergio Lozano, Aicardo, Bateria, Ferrao, Dyego i Tolrà s’hi sumen set fitxatges nous: el porter Juanjo i els jugadors Adolfo, Quintela, Rómulo, Roger Serrano, Joselito i Joao. Equips com l’Inter Movistar, el Pozo Múrcia i el Palma Futsal visitaran el Palau Blaugrana, i els podràs veure de manera gratuïta.

Socis i sòcies, entrada gratuïta

El socis i sòcies del FC Barcelona tenen l’entrada gratuïta per a tots els partits del Barça Lassa de futbol sala. Per poder accedir a veure el millor futbol sala del món només cal presentar el carnet a les taquilles del FC Barcelona i retirar l’entrada per veure Adolfo, Rómulo Alves, Paco Sedano, Ferrao i totes les estrelles de l’equip.

Els nens i nenes menors de 14 anys també tenen l’entrada gratuïta, acompanyats d’un soci adult. No hi ha excuses per no veure un esport espectacular i de luxe al Palau Blaugrana.

El teu seient al Palau Blaugrana

Tots els socis i sòcies del FC Barcelona tenen la possibilitat de tenir el seu seient en els partits del Barça Lassa de futbol sala amb l’abonament de temporada.

Per poder gaudir de l’emoció de l’espectacle de la LNFS teniu tota la informació aquí. Perquè ser abonat és molt fàcil i té molts avantatges.

Ara és el moment d’anar al Palau per gaudir, animar i vibrar amb el Barça de futbol sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut