Cillessen:

Cillessen: "Conec bé l’estil de joc del Barça"

El nou porter del FC Barcelona ha expressat les seves primeres impressions com a jugador blaugrana

Jasper Cillessen, porter holandès que ha firmat pel FC Barcelona per a les properes cinc temporades, ha parlat sobre la seva adaptació a l’equip i els seus primers dies a la Ciutat Comtal. “La primera impressió ha estat molt bona, el Barça és una gran família.” I ha afegit: “Tant l’estadi com els seguidors són espectaculars”.

L'internacional holandès també ha destacat les semblances futbolístiques entre l’Ajax, el seu club d’origen, i el FC Barcelona: “Són dos equips amb un estil semblant i això farà que l’adaptació no sigui tan difícil per a mi. Conec bé aquest estil de joc, sé el que esperen al Barça d’un porter i intentaré fer-ho bé”. Continuant amb les seves característiques com a jugador, ha assegurat: “Crec que no sóc el típic porter, puc jugar amb la pilota, i això és important al Barça”.

Pel que fa al fitxatge, Cillessen ha confessat: “Al principi se’m va fer estrany que em volgués fitxar el millor equip del món, pensava que era una broma”. A més, ha afegit: “Han estat uns dies una mica bojos, jugant amb l’Ajax i al cap de poques hores agafant l’avió cap a Barcelona. Gairebé no he dormit, però estic molt content d’estar aquí i espero que la gent estigui orgullosa de mi. Vull ser un altre holandès que fa història al Barça”.

Finalment, també ha parlat dels seus orígens. En aquest sentit, ha confessat que va començar jugant de davanter durant tres anys per finalment acabar sent porter. De la seva etapa a l’Ajax, destaca els següents com a millors moments: “L’Eredivisie que vam guanyar la temporada 2013/14, en què vaig jugar molts partits i la qual vaig sentir més meva que les anteriors”, i “la victòria a la Champions contra el Barça a l’Amsterdam Arena”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut