El Barça B ja té la plantilla definitiva

El Barça B ja té la plantilla definitiva

L’equip de Gerard López compta amb les 22 fitxes de la plantilla a més de Carles Aleñá i Rafa Mujica, que ocupen plaça de juvenils

Després de l’últim dia de fitxatges, en què va sortir cedit Juan Cámara al Girona FC, el Barça B va tancar la seva plantilla de cara a l’inici de temporada 2016/17. Set fitxatges (Varo, Nili, Marlon, Martínez, Abeledo, Marc i Alfaro), a més de sis juvenils que s’incorporen al Barça B (Vilanova, Sarsanedas, Carbonell, Paik, Aleñá i Mujica), són les novetats de l’equip de Gerard López. Així doncs, la plantilla queda definida de la manera següent: Suárez i Varo (porters); Palencia, Nili, Tarín, Vilanova, Borja López, Marlon, Moisés i Martínez (defenses); Gumbau, Fali, Sarsanedas, Carbonell, Xemi, Kaptoum, Paik i Aleñá (migcampistes); Dani Romera, Abeledo, Marc, Alfaro, Perea i Mujica (davanters).

Dissabte, contra el Vila-real B

El filial continua preparant el seu compromís de la tercera jornada de Lliga contra el Vila-real B, dissabte a les 19 hores al Miniestadi. Serà el primer duel de filials aquesta temporada al Mini, que ja va viure la primera victòria a casa contra l’Atlètic Saguntí (3-1) amb un hat-trick de Marc Cardona, que ja fet quatre gols i és el màxim golejador de la categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut