El FC Barcelona, present a la Lliga Catalana

El FC Barcelona, present a la Lliga Catalana

La 37a edició de la Lliga Catalana serà l’última prova del conjunt de Bartzokas abans que comenci la Lliga

Aquest dilluns s’han presentat les Lligues Nacionals Catalanes 2016, en què estarà present tant el primer equip de bàsquet com el Barça B. A l’acte, que s’ha celebrat a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza, han assistit Pere Francitorra i Ferran Butxaca, de la comissió esportiva del bàsquet, com a representants del Club.

La 37a edició de la Lliga Catalana per a equips de l’ACB es disputarà a Andorra el pròxim 28 i 29 de setembre. Així doncs, dimecres 28 a les 18.30 hores el conjunt de Bartzokas es desplaçarà per jugar les semifinals davant el Divina Seguros Joventut. En el cas de guanyar el matx, el dijous 29 a les 21.00 hores s’enfrontaria al vencedor del partit entre el Morabanc Andorra i l’ICL Manresa. La Lliga Catalana serà, per tant, l’última prova abans de començar la competició domèstica davant l’ICL Manresa, també present en aquesta Final a Quatre.

El filial disputarà les semifinals davant l’Actel Força Lleida

Pel que fa el Barça B, disputarà la Lliga Catalana, corresponent a la seva divisió, durant aquest cap de setmana (24 i 25 de setembre) al Prat de Llobregat. El filial blaugrana es veurà les cares amb l’Actel Força Lleida. I, en cas de vèncer, disputarà la final el diumenge al matí davant el vencedor de la semifinal entre el CB Prat i el Torrons Vicens CB L’Hospitalet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut