Maccabi – FC Barcelona: Un darrer quart sentencia el Barça (92-87)

Els blaugrana deixen escapar la victòria en el segon partit amistós del cap de setmana, abans de disputar la Supercopa Endesa

El Barça Lassa de bàsquet ha perdut aquest dissabte contra el Maccabi Fox (92-87), en un amistós que serveix per treure conclusions de cara a l’inici de Lliga. Els blaugrana tanquen així un cap de setmana en què els homes de Georgios Bartzokas també van perdre contra el CSKA Moscou a la pròrroga, divendres.

La baixa de Doellman per part del Barça no ha estat tan notable com les baixes que tenia el Maccabi, ja que no comptava amb Andrew Goudelock, Sonny Weems i Quincy Miller. Durant el primer quart els homes de Georgios Bartzokas han dominat el joc amb una bona actuació, especialment d’Ante Tomic. El Barça ha aconseguit acabar el primer quart cinc punts per davant del rival i amb el domini del partit. Però en el segon quart el Maccabi ha intentat dominar més l'enfrontament i ha acabat fent més punts que els blaugrana per acabar escurçant distàncies en el marcador, gràcies a la gran actuació de Gal Mekel.

Tot i que després del descans l’equip de Bartzokas ha finalitzat el tercer període per davant en el marcador, el Maccabi ha desplegat una gran ritme de joc i ha forçat les pèrdues de pilota del Barça Lassa. Un parcial de 19-2 a favor de l’equip israelià ha estat decisiu.

La nota positiva és que el Barça Lassa té temps per treure conclusions després d’aquestes dues derrotes, i  de perfeccionar el joc de l’equip abans de jugar el partit de la Supercopa Endesa contra el Reial Madrid el proper divendres 23 a les 21.30 hores, i contra l’ICL Manresa, a principis d’octubre, en l’inici de la Lliga.