Líders un any després

Líders un any després

El Barça Femení se situa primer a la Lliga just abans de l’aturada per compromisos internacionals

El bon inici de temporada del Barça Femení, amb golejades a Tenerife (0-4) i a casa davant del Santa Teresa (6-0), s’ha plasmat amb l’obtenció del liderat de la Lliga. Només el València també ha aconseguit vèncer les dues jornades inicials, encara que el seu balanç golejador és inferior (+7).

Així, el conjunt blaugrana es col·loca primer, una situació que no succeïa des de la segona jornada del curs anterior, el 13 de setembre del 2015. Després de vèncer 7-1 al Llevant, sumava dos triomfs i una millor diferència de gols que Athletic Club i Transportes Alcaines. Aquella seria l’única setmana al capdamunt de la taula en tot el curs.

Èxode d’onze jugadores

La Lliga s’aturarà el cap de setmana que ve per compromisos internacionals, en els que el Barça Femení cedirà fins a onze jugadores. Durant aquesta setmana es concentraran set amb Espanya (Paños, Leila Ouahabi, Marta Torrejón, Alexia, Olga Garcia, Jenni Hermoso i Bárbara), dues amb Espanya sub-19 (Patri i Aitana), una amb Dinamarca (Line Røddik) i una amb el Brasil (Andressa Alves). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut