FC Barcelona Lassa B – CP Manlleu: Victòria final del filial i a semifinals (5-4)

El conjunt blaugrana ha superat un imponent Manlleu a només un minut del final, i s’enfrontarà al Reus a la següent ronda de la Lliga Catalana

El FC Barcelona Lassa B d’hoquei patins ha superat el Manlleu aquest dimarts al Palau Blaugrana, i ha accedit així a les semifinals de la Lliga Catalana. El filial blaugrana ha estat l’encarregat de disputar els quarts de final davant un rival de categoria superior, però en cap moment han deixat que es notés. Els nois de Jordi Camps han sortit amb les coses clares i han marxat a la mitja part amb 2 gols de diferència a favor (4-2). Marc Palazón, Edu Lamas, Pablo Najera i Oriol Garcia han estats els autors dels gols. Ben diferent ha estat la segona part. I és que el Barça ha vist com els gols d’Aniol Mangas els empatava el partit. No obstant això, Oriol Garcia -el capità del filial- ha aconseguit marcar el gol de la victòria que els permetrà disputar les semifinals de la Lliga Catalana.

Bon joc del Barça B per començar

Els nois de Jordi Camps han sortit endollats en un partit que es presentava complicat. El Barça Lassa B ha sabut dominar un Manlleu aparentment superior i ha plantat cara des del primer minut. I és que un cop transcorreguts els quatre primers minuts Gerard Miquel ha tingut la primera oportunitat per als blaugrana. El Manlleu es mantenia organitzat en defensa, però les ocasions arribaven a favor del Barça. El defensa Marc Palazón, després de 10 minuts d’intercanvi de cops, ha aconseguit transformar el primer gol pel conjunt dirigit per Jordi Camps.

El bon joc dels blaugrana ha permès ampliar l’avantatge només un minut més tard. I és que Edu Lamas –que segueix agafant ritme de competició després de la lesió- ha marcat el segon gol, amb un bon remat d’esquenes a porteria.  La superioritat blaugrana es confirmava amb el 3-0 (min 13) de Pablo Najera. Poc després, el Manlleu transformava un penal mitjançant Navarro. A falta de quatre minuts, ha estat el capità el que, després de tres rematades, ha tancat una primera part esplèndida del filial blaugrana amb el 4-2.

El Manlleu lluita fins el final

L’inici de la segona part ha estat ben diferent. El Manlleu ha sortit valent i amb la voluntat de capgirar un marcador desfavorable. El Barça havia sortit imprecís i l’equip d’Osona ho estava aprofitant creant perill. Xevi Arcas, que ha sortit a la segona part per defensar la porteria blaugrana, ha tingut una actuació destacada. I és que quan més apretava el Manlleu, Arcas ha solventat diferents ocasions de l’equip osonenc.

El conjunt de Jefa Rovira no parava de crear ocasions. Edu Lamas ha intentat respondre amb alguna jugada individual però el Manlleu ha estat l’encarregat de retallar distàncies. Aniol Mangas, a falta de 10 minuts, ha col·locat el 4-3, i més tard ha estat l’encarregat de posar l’empat a l’electrònic (min 47). I és que el ‘6’ del Manlleu ha transformat una falta directa just després que Pablo Najera en fallés una altra.

Final emocionant

L’empat del Manlleu, a falta de tres minuts, ha portat el partit a un final elèctric. Tant el Barça com el Manlleu buscaven el gol que els donés el pas a la semifinal de la Lliga Catalana. Ambdós equips han gaudit d’ocasions, però finalment ha estat el capità del filial l’encarregat de decantar el partit a favor dels blaugrana. Oriol Garcia ha fet el cinquè i definitiu gol (5-4) per dur el filial cap a la semifinal que es jugarà contra el Reus Deportiu el proper dijous 8 a Igualada (19.30 hores).