El Borussia Mönchengladbach es refà amb una golejada contra el Werder Bremen

El proper rival del Barça a la Champions, el Borussia Mönchengladbach, passa pàgina de la derrota contra el City amb un contundent triomf a la Bundesliga alemanya

Tercera jornada de Lliga per al Borussia Mönchengladbach i victòria contra un dels històrics del futbol alemany, tot i que es troba en l'última posició sense haver sumat cap punt. Perquè els d’André Schubert han golejat el Werder Bremen (4-1) i han fet un pas endavant. Un resultat que, a més, ha servit per curar les ferides que va suposar el 4-0 que va rebre del City, en la primera jornada de la fase de grups de la Champions.

En poc més de 20 minuts, però, el que serà el proper rival del Barça a la Champions ha demostrat que l’enfrontament contra els de Guardiola ja és història. I és que Thorgan Hazard (min 11 i min 17), amb dos gols, i un penal transformat per Raffael (min 21) han deixat pràcticament sentenciat el duel. Abans del descans, però, Raffael encara ha ampliat més l’avantatge amb una altra diana (min 41), que ha fet que el gol de Gnabry, en el minut 73, únicament servís per maquillar el resultat (4-1).

Amb aquest triomf, el Gladbach suma un total de sis punts després de tres jornades, a tres del líder, el Bayern de Munic, a un punt del Leipzig i el Köln, i empatat amb el Dortmund i l’Hertha, que juga aquest diumenge contra el Shalke 04.

Golejada del City

Per la seva banda, el City segueix sense acusar l’absència a la Premier del ‘Kun’ Agüero, que va ser sancionat amb tres partits, i ha golejat el Bournemouth a l’Etihad Stadium (4-0). Ho ha fet per aprofitar l’ensopegada del Chelsea, després de l’1-2 contra el Liverpool, i per ser encara més líder, amb 15 punts, dos més que l’Everton de Ronald Koeman. Kevin de Bruyne, juntament amb Ihenacho i Sterling, han estat els 'citizens' més destacats del matx, amb un gol i una assistència cadascun. El quart gol dels de Guardiola l’ha fet l’ex del Borussia Dortmund Ilkay Gündogan.

Un resultat, el 4-0, que ha reflectit a la perfecció el domini d’un City que cada cop ha anat jugant més còmode i que ha fet debutar el jove Aleix Garcia, de 19 anys. La nota negativa per als de Manchester ha estat l’expulsió per vermella directa de Nolito, que fa que es perdi els proper partits de la Premier League.

El Celtic deixa escapar dos punts a l’últim minut

El Celtic de Glasgow, equip al qual els homes de Luis Enrique van vèncer el passat dimarts (7-0), ha vist com l’Inverness l’empatava el partit al minut 89 (2-2). El conjunt escocès ha començat el matx guanyant 0-1 gràcies a un gol de Rogic (min. 17), però King ha empatat pels locals (min. 28). Encara a la primera part (min. 34) Scott Sinclair ha tornat a avançar al conjunt de Brendan Rodgers però Fischer, a l’últim minut de partit, ha rescatat un punt per l’Inverness per situar el 2-2 definitiu.

D’aquesta manera el Celtic deixa escapar dos punts, els primers de la temporada, però es manté líder amb 13 punts. L’Inverness, per la seva part, aconsegueix sortir de l’última plaça de la classificació gràcies a aquest punt in extremis.