L’emotiu vídeo d’agraïment de l’Omiya Ardija a l’Infantil B

L’emotiu vídeo d’agraïment de l’Omiya Ardija a l’Infantil B

Jugadors i entrenador del club japonès feliciten i donen les gràcies als nois de Sergi Milà pel gest que van tenir quan els van consolar després de perdre la final de la World Challenge Cup, que es va disputar el passat mes d’agost a Tòquio

L’Omiya Ardija japonès ha volgut agrair el detall que van tenir els jugadors de l’Infantil B del Barça el passat mes d’agost quan van guanyar la final de la World Challenge Cup a Tòquio i van consolar als seus rivals quan estaven plorant sobre la gespa. El gest dels nanos de Sergi Milà, que va donar la volta al món com un exemple dels valors dintre del futbol formatiu, ha viscut ara en les darreres hores un segon capítol quan l’entrenador de l’Omiya Ardija, Hiroshi Morita, i el seu capità, Yoshiki Takushima, han gravat un vídeo per felicitar a l’Infantil B pel seu gest.

Al vídeo es pot veure com l’entrenador mostra la seva admiració per l’estil de joc combinatiu del Barça y pel comportament dels seus jugadors. Són molt emotives les paraules del capità Yoshiki Takushima en les que reconeix que “ens va impressionar molt el vostre comportament” i que “a partir d’ara, si ens trobem en una situació com aquesta, actuarem tal i com ens veu ensenyar vosaltres”. El vídeo acaba amb tot l’equip de l’Omiya Ardija donant les gràcies al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut