Reial Madrid - FC Barcelona: Primer partit oficial, primer Clàssic

Reial Madrid - FC Barcelona: Primer partit oficial, primer Clàssic

La Supercopa Endesa, que es disputa al Buesa Arena de Vitòria, comença amb un duel vibrant (21.30 h, Movistar+) per als blaugranes

Fa un mes que el Barça Lassa va començar els entrenaments, que va tornar a la feina. De la mà de Georgios Bartzokas, els catalans afronten una nova temporada plena de reptes. El primer comença aquest divendres (21.30 h, Movistar+) contra el botxí de l’última final de la Lliga Endesa, el Reial Madrid. “Estem com esperàvem estar. Tenim diferents jugadors nous, jo mateix i tothom està intentant ajustar-se a la nova filosofia i hem de competir davant d’un equip molt fort”, comenta l’entrenador del Barça. I afegeix: “Tot i que no hi és Rodríguez han signat grans jugadors. Espero un partit difícil i dur”.

Aviat per a tothom

El Barça Lassa sap que no podrà comptar amb Lawal, per lesió de llarga durada, i tampoc amb Petteri Koponen, que aquest dijous va rebre l’alta hospitalària del traumatisme cranioencefàlic que va patir la nit de diumenge. “Koponen està bé, millor, ha vingut a veure’ns a l’entrenament i espero que dia a dia estigui millor”, ha explicat Bartzokas, que pensa que el matx arriba molt aviat per a tots dos conjunts: “És aviat per a tots dos equips. Ningú està preparat ara mateix, ningú està en plena forma i nosaltres necessitem temps, tot i que hem de sortir i competir demà”.

Pau Ribas, per la seva banda, té clar que no serà fàcil: “A aquestes alçades de la temporada és complicat fer el millor bàsquet, però la competitivitat hi serà des del primer moment i fins a l’últim”, admet el que va ser MVP de la Supercopa 2015 a Màlaga. Ribas, a més, afegeix que “en un Barça-Madrid qui guanya en surt reforçat i el que no, sap que ha de treballar més. Hem de tenir també els peus a terra”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut