La Champions d’handbol, en joc

La Champions d’handbol, en joc

El Barça Lassa debuta diumenge a Polònia a la Champions més exigent dels darrers anys

La gran competició europea ja està en marxa i diumenge serà el torn del debut del Barça Lassa. Els blaugranes jugaran la primera jornada a les 18 h a la pista de l’Orlen Wisla Plock i començaran així el camí a la VELUX EHF Champions League 2016/17. Es tracta d'una pista que han visitat una vegada i on van caure per 34 a 31 la temporada 2014/15.

Un grup de màxim nivell

Els blaugranes juguen sl Grup A de la VELUX EHF Champions League, en què es trobaran, a més del Wisla Plock, rivals tan potents com el PSG, el Flensburg, el Kiel i el Veszprém. Completen el grup els danesos del Silkeborg i els suïssos del Schaffhausen.

L’exigència de la Champions 2016/17 és de les més elevades dels darrers anys. El Kiel és l’equip que més vegades ha disputat la Final Four de Colònia, amb sis, i el PSG ha augmentat el nivell del seu planter i manté dos puntals com són els exblaugranes Karabatic i Hansen.

El Veszprém s’ha convertit en un habitual de les darreres Finals a Quatre i només va caure a la de la temporada 2015/16, als llançaments des dels set metres davant el Kielce. Quant al Flensburg, és l’actual líder de la Bundesliga alemanya amb cinc triomfs en cinc partits.

El format de la competició

Els blaugranes jugaran en un grup de vuit equips en què juguen tots contra tots en sistema de lligueta. El primer classificat del grup accedeix directament a quarts de final, i del segon al sisè es classifiquen per jugar els vuitens de final.

Els guanyadors de l’eliminatòria de vuitens accedeixen als quarts de final, i els que superin aquesta eliminatòria seran equips de Final Four, que tindrà lloc a Colònia els dies 3 i 4 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut