Lubos Barton posa punt i final a la seva trajectòria com a jugador

Lubos Barton posa punt i final a la seva trajectòria com a jugador

L’exjugador blaugrana, que va jugar dues temporades al primer equip, i l’última com a professional al Barça B, ha decidit penjar les botes per passar a ser entrenador

Lubos Barton, de 36 anys, ha decidit posar punt i final a la seva carrera com a jugador professional de bàsquet. El txec, que va jugar dos cursos al Barça Lassa (2008/10) i que va jugar al Barça B el curs 2015/16, la seva última com a professional, ha decidit penjar les botes i seguirà lligat al bàsquet com a entrenador.

A continuació reproduïm la seva carta de comiat:

“Ha arribat el moment de posar fi a la meva carrera professional com a jugador de bàsquet. Us asseguro que em sento molt realitzat i tinc el mateix amor i passió per aquest esport com el primer dia.

M’agradaria aprofitar aquesta carta per agrair a tothom amb qui he treballat tots aquests anys, companys, entrenadors, directius, mànagers i a tots els aficionats, molt importants.

També vull donar les gràcies de manera especial a la meva família, que ha viscut tots aquests anys amb mi, sempre viatjant allà on anava, i que m’ha donat suport en aquests anys i que ha gaudit amb mi tots els èxits.

No marxo gaire lluny perquè ara dedicaré el meu temps, energia i passió per ser entrenador de bàsquet.

Per tant, això no és un adéu, és un fins ara.

Gràcies!

Lubos Barton #11”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut