Guia per seguir el Barça Lassa a l’OK Lliga per televisió

Guia per seguir el Barça Lassa a l’OK Lliga per televisió

Els partits de la nova edició de la competició regular es podran veure per diverses plataformes

L’OK Lliga 2016/17 es preveu molt atractiva quant a l’aspecte esportiu –amb el Barça Lassa intentant aconseguir el quart títol consecutiu– i també per a tots els aficionats de l’hoquei patins. Els seguidors de l’esport rodat podran gaudir de l’edició de l’OK Lliga més televisada després del naixement de la plataforma OKLiga.tv i de l’acord de La Xarxa per retransmetre un partit destacat de la jornada cada dissabte a les 13.00 hores.

Més enllà de les novetats que puguin sorgir durant el transcurs de les jornades, a continuació detallem les diferents possibilitats per no perdre’s cap dels 30 partits que disputarà el Barça Lassa a l’OK Lliga:

La Xarxa i Movistar+

La RFEP i La Xarxa –conjunt de televisions locals de Catalunya– han arribat a un acord per retransmetre, cada jornada, un partit destacat que es jugarà cada dissabte a les 13.00 hores. La Xarxa ha adquirit, doncs, els drets de l’OK Lliga i els duels es podran veure per diverses televisions locals i al dial 159 de Movistar+ (àmbit català).

El partit entre Moritz Vendrell i FCB Lassa serà el primer que es disputarà en aquest nou horari marcat per la televisió. Els telespectadors podran veure aquest partit per Movistar+ (159) i diverses televisions locals, com ara El Punt Avui, Canal Blau, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Cugat.cat, ETV, m1tv, Molins TV, Olot Televisió, TV Pirineus, teleb-RTV de Badalona, Televisió del Ripollès, RTV El Vendrell, Vallès Oriental Televisió, Canal Reus TV, El9 TV i Mollerussa TV*.

D’altra banda, aquests enfrontaments es podran seguir en directe per internet mitjançant el lloc web de La Xarxa, i es podran tornar a veure en qualsevol moment a l’apartat ‘Hoquei En Joc’.  

OK Liga.tv

Aquesta temporada neix el canal ‘on-line’ que oferirà tots els 247 partits d’OK Lliga en directe i també la Copa del Rei. La gravació dels vuit duels de cada jornada serà visible en ‘streaming’ i, posteriorment, es podrà consultar al lloc web okligatv.com. Després d’un període de prova, els aficionats hauran de disposar d’una subscripció (37,95 € l’abonament de temporada o 9,95 € el mensual).

Barça TV

Els aficionats del Barça Lassa d’hoquei patins poden estar al dia de l’actualitat de l’equip de Ricard Muñoz mitjançant els diferents programes de Barça TV, i quan sigui possible també es podran veure els partits disputats al Palau Blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut