El FC Barcelona, màxim golejador europeu

El FC Barcelona, màxim golejador europeu

L’equip de Luis Enrique és qui més ha marcat en aquest inici de Lliga i a la fase de grups de la Champions d’entre tots els conjunts de les principals Lligues europees

El FC Barcelona està casat amb el gol. L’equip de Luis Enrique ha signat un total de 31 gols entre Lliga i fase de grups de la Champions en aquest inici de curs, xifra que no troba competidor a les principals Lligues europees. Té una mitjana de 3,4 gols en els nou partits disputats en aquestes dues competicions: 22 a la Lliga i 9 a Europa.

Si fem un cop d’ull a la resta de les principals Lligues europees qui més s’apropa a les xifres culers són el Manchester City i l’AS Mònaco, cadascun d’ells amb 25 gols entre Lliga i fase de grups de la Champions. No s’han comptabilitzat els seus gols a les fases prèvies de la Champions, ni tampoc a les competicions de Copa dels seus països, de la mateixa manera que tampoc s’inclouen en el llistat els gols marcats pel Barça a la Supercopa d’Espanya guanyada contra el Sevilla.

Tanquen el Top-5 d’aquesta classificació golejadora el Borussia Dortmund (24 gols), el Bayern Munic i el París Saint-Germain (tots dos amb 21 gols). A Alemanya, això sí, s’ha disputat una jornada menys, mentre que a França se n’ha jugat una més que a la Lliga espanyola i a la Premier League anglesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut