Segona setmana consecutiva amb ple de victòries al bàsquet formatiu

Segona setmana consecutiva amb ple de victòries al bàsquet formatiu

El júnior i el Cadet A aconsegueixen victòries espectaculars en una jornada en què el Cadet B ja compta un balanç positiu

El júnior segueix guanyant els seus partits amb autoritat. Aquest cap de setmana es va desfer, per un contundent 99-50 del Catalana Occident Manresa, que fins ara no havia conegut la derrota. Els blaugranes sumen un balanç de 5-0 i aquest cap de setmana se les hauran contra el Joventut, a Badalona, en un duel pel lideratge del grup.

El Cadet A, per la seva banda, va superar amb molta solvència el CEB Girona per 124-65 i és líder en solitari amb un balanç de 5-0. Aquest cap de setmana, igual que el júnior, visitarà Badalona en un duel que es presenta emocionant. El Cadet B segueix creixent i aquest dissabte va vèncer per 72-55 el Sant Cugat, fet que els permet situar-se 3ers a la taula classificatòria amb un balanç de 3-2. El líder en solitari és el Sant Adrià, que no coneix la derrota.

Finalment, els equips infantils, segueixen sumant victòries. En el segon partit de la primera fase, l’Infantil A va vèncer per 82-63 el Sama i és líder amb 2 triomfs i cap derrota. El mateix balanç de 2-0 és el que té l’Infantil B, que va vèncer tancant marcador (76-26) l’Aula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut