“Toca aprendre dels errors”

“Toca aprendre dels errors”

El tècnic Andreu Plaza i el pivot Ferrao reconeixen que l’equip va jugar “amb nervis i precipitació” a Peníscola, i creuen en la reacció contra el Cartagena

Discurs autocrític i a la vegada optimista abans de rebre aquest divendres el Cartagena en el que serà el primer partit de Lliga al Palau. Andreu Plaza i Ferrao expliquen que els nervis del debut van jugar una mala passada al Barça Lassa a Peníscola, i estan convençuts que l’equip ensenyarà una millor versió aquest divendres contra el Cartagena.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

“Per a mi seria fàcil dir que no estem encara acoblats i que falten entrenaments, però el principal problema que vam tenir a Peníscola va ser l’ansietat. Estàvem molt nerviosos i no vam estar còmodes en cap moment. Ara el que hem de fer és pensar que el proper partit ha de ser molt diferent”.

“Ara tenim més pressió perquè hem perdut el primer partit i perquè toca millorar ràpidament. Sobre el paper hem de ser superiors al Cartagena perquè ells acaben de pujar de categoria i perquè el factor Palau juga a favor nostre, però toca demostrar-ho. Estem amb ganes i convençuts, i no ens ha afectat més del compte l’ensopegada a Peníscola”.

“El Cartagena va fer un bon partit en el debut a la Lliga. És un equip que s’ha nodrit del filial d'El Pozo i que compta amb jugadors joves i interessants: Saura, Josema, Juanpi, Jesús Izquierdo, el porter Raúl. Per a ells venir al Palau serà una gran motivació. És un equip que juga directe amb el pivot i haurem de treballar molt per intentar guanyar”.

Declaracions de Ferrao:

“Hem perdut els primers punts, però això tot just comença. Continuem confiant en el grup i toca treballar per superar el Cartagena. Serà un partit molt difícil. Nosaltres hem d’estar concentrats, i si som capaços de jugar com ens entrenem segur que guanyarem”.

“Hem d’estar intensos en defensa i en atac, i sobretot hem d’estar més encertats de cara a porteria. Hem d’aprofitar millor les oportunitats. Hem de jugar més tranquils i aprendre dels errors comesos a Peníscola. Toca seguir endavant, això tot just comença i tenim tota la temporada per endavant”.

“Tot costa més perquè ens estem coneixent encara entre nosaltres. Però amb la qualitat que tenim i la feina diària segur que millorarem ràpidament i estarem millor com a equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut