El Barça, present a la festa de celebració del 20è aniversari de FEDAIA

El Barça, present a la festa de celebració del 20è aniversari de FEDAIA

La directiva i vicepresidenta de la Fundació FCB, Maria Teixidor, ha representat el Club en l’acte de la Federació d’entitats i d’atenció a la infància i l’adolescència celebrat al Poble Espanyol

El FC Barcelona i la Fundació FCB, representats per Maria Teixidor, membre de la Junta Directiva i vicepresidenta de l’entitat solidària del Club, han estat presents aquest dijous a la festa amb motiu del 20è aniversari de la FEDAIA (Federació d’entitats i d’atenció a la infància i a l’adolescència) que s’ha celebrat al Poble Espanyol. 

La Fundació vol donar suport a la FEDAIA, un agent social referent a Catalunya, i felicitar totes les entitats que durant 20 anys han unit esforços per treballar amb la infància, l’adolescència i les famílies en situació de risc social o desemparament.

Nascuda el 1996, la FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats, actualment unes 90, que treballen amb l’objectiu d’atendre més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació prelaboral, la salut i l’atenció.

Declaracions de Maria Teixidor

“La Fundació del FC Barcelona ha volgut estar al costat de FEDAIA en aquesta celebració important que commemora els seus 20 anys d’existència. Al nostre club compartim el mateix objectiu d’ajudar els nens, les nenes i els joves en risc d’exclusió social, un compromís que canalitzem a través de la Fundació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut