Setmana de triomfs en el bàsquet formatiu

Setmana de triomfs en el bàsquet formatiu

Tots els equips de la base guanyen els seus partits amb solvència i n’hi ha quatre que encara no coneixen la derrota

Nova setmana de victòries en el bàsquet formatiu blaugrana. El Júnior va superar per un clar 41-88 el JAC Sants en un matx que no va tenir història. Aquesta ha estat la setena victòria dels homes de Julbe (7-0), que segueixen liderant el grup amb un triomf més que el Joventut de Badalona (6-1).

El Cadet A també va vèncer i ho va fer amb 17 punts de diferència, 72-55, contra el Platges de Mataró. No va ser el millor partit dels de Marc Calderón en atac, ja que la mitjana de punts fins la setmana anterior era superior als 110 punts. Tot i així els blaugranes van saber competir en un matx gens fàcil. El Cadet B de Gregor Fucka, per la seva banda, va vèncer per 73-45 també el JAC Sants (73-45) i torna a tenir balanç positiu: 4 triomfs i tres derrotes.

Els Infantils, per la seva banda, van tancar marcador. L’Infantil A de Ruben Muñoz va vèncer per 92-42 el Santa Coloma, mentre que l’Infantil B de Carles Flores va fer el mateix superant de forma clara l’UE Horta per 64-14.

Cal destacar que l’Infantil A disputarà la fase prèvia de la Minicopa aquest pròxim cap de setmana a Madrid, competició que servirà per classificar-se per la Minicopa que es disputa durant la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut