Andreu Plaza: “Hem d’aprendre a gestionar els marcadors a favor”

Andreu Plaza: “Hem d’aprendre a gestionar els marcadors a favor”

L’equip afronta el partit de la tercera jornada de Lliga a Jumilla conscient que visita “una pista complicada” i amb l’objectiu principal de sumar els tres punts “per agafar confiança i tranquil·litat”

Andreu Plaza i Jesús Aicardo reconeixen que l’equip no està jugant bé, però al mateix temps expliquen que ara el més important és “guanyar per agafar confiança”. Per Andreu Plaza, el principal aspecte que cal millorar és “saber dominar els resultats a favor per no acabar patint com en els últims partits”. Jesús Aicardo, per la seva banda, està convençut que el problema és “la falta d’entrenaments” a causa d’una pretemporada atípica, i es mostra convençut que “l’equip millorarà ben aviat, a mesura que els jugadors ens anem coneixent millor entre nosaltres”.

Declarcions d’Andreu Plaza, entrenador del FC Barcelona Lassa

“És anecdòtic que Jumilla sigui cuer perquè només s’han jugat dues jornades. Espero un partit molt intens. Ens trobarem un pavelló amb molt ambient i el partit té el seu punt de perill. Nosaltres som teòricament superiors, però això s’ha de demostrar a la pista, i si no estem molt concentrats i al 100% tindrem problemes”.

“Crec que cada vegada estem millor perquè ens entrenem més i ens coneixem més. Sí que és cert que hem patit per tirar endavant els partits i tenim la sensació que no sabem dominar els resultats. Ens costa mantenir un resultat còmode i no patir al final, i això és el que hem de treballar”.

“Ara el que és imprescindible és guanyar perquè la competició no ens dóna treva. Guanyant agafarem confiança i tranquil·litat. Tota la resta, a poc a poc. Ho hem d’anar treballant en el dia a dia, parlant amb la gent, millorant situacions de partit que ara mateix no podem dominar perquè encara estem en fase de conjunció i de construir l’equip”.

Declaracions de Jesús Aicardo, jugador del FC Barcelona Lassa

“No estem contents amb el joc que estem fent, però ara el més important és tirar els partits endavant. Tenim molta confiança en nosaltres mateixos i segur que ben aviat jugarem millor”.

“Ens falten entrenaments, som un equip amb molts jugadors nous i venim d’una pretemporada molt atípica. Segur que a mesura que vagi avançant la competició anirem millor”.

“Jumilla és una pista complicada i tenen jugadors de qualitat, com Everton. Sempre que hem anat allà ho hem passat malament. La seva afició pressiona molt i la pista rellisca una mica. No serà fàcil, però nosaltres estem obligats a fer un pas endavant en el nostre joc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut