Barça Lassa B: El repte de la Copa

Barça Lassa B: El repte de la Copa

El filial juga avui l’eliminatòria de 1/16 de final davant el Fertiberia Port Sagunt

El pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà, avui dimarts a les 20.30 h, l’eliminatòria de setzens de final de Copa entre el FC Barcelona Lassa B i un equip de la Liga Loterías Asobal com és el Fertiberia del Port de Sagunt.

Els catalans lideren la División de Honor Plata, segona categoría de l’handbol estatal, i els valencians ocupen la cinquena posició de la Liga Loterías Asobal. Els catalans venen de superar al BM Cordoba per 30 a 25, a la darrera jornada de Lliga, i el Fertiberia va superar a Anaitasuna per 26 a 28. En el vídeo que acompanya a la noticia podeu saber l’opinió de l’entrenador del Barça Lassa B, Llorenç Rueda, abans d’aquest partit.

La jornada de la base

Amb el triomf per 30 a 25 del filial davant el Cajasur BM Cordoba, els joves blaugranes mantenen el liderat i la imbatibilitat a la División Honor Plata.

Per la seva part el Juvenil  jugava el partit corresponent a la 5a jornada contra el BM La Roca. Els blaugranes van fer una primera part de molta qualitat que va permetre agafar un bon avantatge al marcador (23-4). La segona part també va mostrar un gran nivell d'handbol i va aconseguir emportar-se el partit amb un resultat de 43-14. Bones sensacions en una victòria que permet a l'equip seguir al capdavant de la classificació.

El Cadet va superar a domicili a BM La Roca per 25 a 36 i el Cadet B va superar a H. La Llagosta per 32 a 35. La primera meitat ha estat per ambdós atacs, fent de les accions 1x1 i 2x2 amb pivot les fortaleses dels locals i el joc de combinació i l'efectivitat pels extrems la dels Cadets B, arribant en igualtat a 17 a la mitja part.

A la represa la major intensitat i col·laboració defensiva dels barcelonins ha obert una escletxa al marcador que ha pogut mantenir en distàncies relativament còmodes per ells fins arribar al 32-35 final que permet sumar 2 punts més pels cadets de primer any en aquesta exigent competició.

Els dos infantils van resoldre amb triomf els seus partits. L’Infantil A va guanyar per 39-18 a l’H. Sant Quirze i el B es va imposar 31 a 20 a l’Handbol Esplugues.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut