El bon inici d’OK Lliga, en cinc dades

El bon inici d’OK Lliga, en cinc dades

El Barça Lassa és l’equip que presenta millors registres en l’inici de la competició regular

Cinc jornades, cinc victòries i un liderat ferm. El Barça Lassa ha iniciat amb bon peu l’OK Lliga gràcies a un rendiment sobre la pista que ha deixat registres positius. Analitzem, amb cinc dades, els aspectes més destacats de l’equip de Ricard Muñoz:

5 de 5. Les cinc victòries en cinc jornades permeten lluir 15 punts al capdavant de la classificació i sis punts d’avantatge respecte al Liceo, el Noia Freixenet i l’Alcobendas (rival d’aquest diumenge, 18.30 h, al Palau). En les últimes deu temporades, la ratxa de victòries inicials només ha estat superior els cursos 2007/08 (7-7), 2009/10 (8-8), 2013/14 (8-8) i 2014/15 (11-11).

23 gols a favor. Els triomfs contra el Vendrell (2-3), el Lleida (7-0), el Voltregà (2-5), el Caldes (4-1) i l’Igualada (0-4) permeten sumar 23 gols i ser l’equip més golejador de l’OK Lliga, amb una diana més que el Liceo. Destaca la diversitat de golejadors, ja que han marcat tots els jugadors de pista de l’equip: Gual i Pablo Álvarez (5), Pau Bargalló (4), Lucas Ordóñez (3), Matias Pascual i Barroso (2) i Edu Lamas i Panadero (1).

Només 5 dianes en contra. L’equip de Ricard Muñoz pot presumir de ser el menys golejat, gràcies a la feina defensiva i a les aturades d’Aitor Egurrola i Sergi Fernández. El ‘pop’ no ha encaixat cap gol en els dos partits jugats i les cinc dianes en contra estan molt lluny dels 12 gols encaixats per Manlleu, Lloret i Vilafranca.

0/6 i 1/9 en penals i faltes directes en contra. L’actuació dels dos porters blaugrana agafa relleu en la bola aturada. No s’ha encaixat cap dels sis penals en contra i només una de les nou faltes directes. En les accions a favor, s’han marcat 2/7 penals i 2/5 faltes directes.

5 titularitats de Panadero. Tots els membres de l’equip han estat titulars almenys en una ocasió, però l’osonenc Sergi Panadero és l’únic jugador de la plantilla que ha estat titular en les cinc jornades de competició regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut