Mascherano: “El Manchester City ha millorat molt en el seu joc”

Mascherano: “El Manchester City ha millorat molt en el seu joc”

“Guardiola m’ha marcat com a entrenador i té una capacitat de lectura del joc impressionant”, reconeix el migcampista blaugrana

El FC Barcelona s’enfronta aquest dimecres al Manchester City en la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Javier Mascherano, que ha signat el seu contracte fins al 2019 aquest dilluns, ha assegurat que “el City ha millorat molt en el seu joc” i ha titllat l’enfrontament com un “partit dels grans”. El duel davant el conjunt anglès significarà el retorn de Pep Guardiola al Camp Nou per segona vegada com a tècnic. En aquest sentit, el quart capità blaugrana ha expressat la seva admiració cap a l’exentrenador del Barça: “Guardiola m’ha marcat com a tècnic. Primer, perquè em va portar aquí i després per tot el que he après amb ell durant dos anys”. I fa afegit: “Guardiola té una capacitat de lectura del joc impressionant”, ha sentenciat.

El partit davant el City també viurà el duel argentí entre Mascherano i Messi contra Agüero. El ‘14’ blaugrana ha reconegut tenir-li “un gran estima perquè el conec des de petit (Kun Agüero)” i l’ha definit com “un dels millors jugadors a dins l’àrea per la seva definició i qualitat”. Pel que fa a la seva renovació Mascherano ha destacat que “estic molt content per seguir en aquesta casa” i ha assegurat que el Barça “és el Club on fa més anys que hi sóc i estic orgullós d’això perquè no és fàcil en un club tan exigent i competitiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut