Mascherano signa la seva millora i ampliació de contracte

Mascherano signa la seva millora i ampliació de contracte

El quart capità del Barça ha signat aquest migdia a les instal·lacions del Club amb el president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu

Javier Mascherano ha signat aquest migdia a les instal·lacions del Club la millora i l’ampliació del seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2019.

La clàusula de rescissió s'ha fixat en 100 milions d'euros.

L’acte de signatura ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, del vicepresident esportiu Jordi Mestre, del directiu Javier Bordas i del secretari tècnic Robert Fernández.

17 títols amb el Barça

El quart capità del primer equip va arribar al FC Barcelona fa set temporades i ha disputat un total de 290 partits; 176 a la Lliga, 39 a la Copa, 59 a la Lliga de Campions, 10 a la Supercopa d’Espanya, 2 a la Supercopa d’Europa i 4 al Mundial de Clubs. El central argentí ha conquerit 17 títols amb el Club, d’entre els quals destaquen les 4 Lligues i les 2 Lligues de Campions. A més, la seva importància dins l’equip l’ha portat a ser titular en totes les finals menys una que el Barça ha disputat en aquestes set temporades. Només es va quedar sense jugar la final del Mundial de Clubs davant el Santos del 2012. A la resta ha esdevingut imprescindible i segueix sent una de les peces angulars d’un equip que està fent història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut