El Barça aconsegueix més entrades per al partit de Sevilla

El Barça aconsegueix més entrades per al partit de Sevilla

FCBDesplaçaments presenta dues ofertes de viatge a 199 € per als socis i amb entrada garantida a un preu de 70 €

El FC Barcelona ha pogut aconseguir més entrades per al partit que jugarà el Barça a Sevilla el diumenge 6 de novembre, després d'haver-se esgotat ràpidament les que inicialment havia destinat el Sevilla per als seguidors blaugrana. 

Els socis que vulguin comprar entrades a un preu de 70 €, al marge de l’oferta de viatge que presenta FCBDesplaçaments, hauran de fer la seva compra a través del telèfon del Club (900 189900), i un cop adquirides les seves localitats les hauran de venir a recollir a les taquilles de l’accés 15, el dimecres 2 de novembre i el dijous 3, de 9.45 h a 18.00 h.

Programes de FCBDesplaçaments per a Sevilla

Al marge de la venda únicament d’entrades, també es poden adquirir les localitats a través dels programes de viatge que presenta FCBDesplaçaments, unes ofertes amb entrada garantida i que, per al partit de Sevilla, presenten dues alternatives a un mateix preu de 199 € per als socis, als quals cal afegir els 70 € de l’entrada.

Aquestes dues alternatives amb avió d'FCBDesplaçaments tenen un mateix programa per al diumenge, però es diferencien per l’hora de tornada del dilluns. Un avió sortirà a les 7 hores del matí, i el de l’altra opció s'enlairarà de Sevilla a les 15.10 hores, amb la qual cosa encara es disposa d’un matí per poder conèixer més coses de la ciutat andalusa. 

Aquests desplaçaments entren dins del pla de fidelització i cada soci que es desplaci acumularà 19.900 punts per a propers viatges.

Com és habitual en els viatges de FCBDesplaçaments, els programes de Sevilla inclouen bitllet d’avió de línia regular Barcelona – Sevilla – Barcelona; trasllats aeroport/hotel, hotel/aeroport; estada en hotel 4* a Sevilla, en règim d’allotjament i esmorzar, en base d’habitació doble; assegurança de viatge; assistència durant el viatge per part de personal del FC Barcelona; punts per al programa de fidelització, i pack d’animació del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut