El més destacat del cap de setmana culer

El més destacat del cap de setmana culer

La visita a Mestalla i els partits al Palau de l’handbol i el bàsquet acaparen bona part de l’atenció

El gruix de partits tindrà lloc aquest dissabte amb el desplaçament del primer equip de futbol a València i la visita de l’equip de futbol sala a Múrcia per enfrontar-se al Jumilla. El Palau Blaugrana tornarà a ser l’escenari d’un gran esdeveniment amb el partit d’EHF del FC Barcelona Lassa d’handbol, i tancarà la jornada el Barça B amb el seu partit al Miniestadi contra el Sabadell.

Diumenge conclourà l’activitat amb la visita del Juvenil A a Girona i els partits del FC Barcelona Lassa de bàsquet i d’hoquei patins, ambdós al Palau Blaugrana. D’altra banda, les noies de Xavi Llorens no tenen jornada de Lliga a causa de l’aturada per compromisos internacionals de seleccions.

A continuació detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Dissabte, 22 d’octubre

16.15 hores: València – FC Barcelona. El primer equip vol sumar la tercera victòria en només set dies després d’haver obtingut dos triomfs enfront el Deportivo de la Corunya i el Manchester City per 4-0.

18.30 hores: Jumilla – FC Barcelona Lassa (futbol sala). Després de derrotar el Castelldefels als setzens de final de la Copa del Rei i de vèncer el Cartagena en l’última jornada de Lliga, l’equip blaugrana s’enfronta a l’últim classificat amb la intenció de seguir en la bona dinàmica.

19.15 hores: FCB Lassa – Veszprém (handbol). Els homes de Xavi Pascual buscaran la cinquena victòria consecutiva a la màxima competició europea davant l'equip hongarès amb l'objectiu de mantenir-se en el liderat del seu grup.

20.30 hores: Barça B – Sabadell. Tot i sumar un punt dels últims nou en joc, el filial barcelonista continua en una zona de play-off a la qual aspira a entrar el seu rival de demà, situat a només tres punts dels blaugranes.

Diumenge, 23 d’octubre

12.00 hores: Girona – Juvenil A. El conjunt entrenat per Gabri Garcia firma un registre d’11 victòries en 11 partits entre Lliga i Youth League. Al campionat domèstic el domini és aclaparador, allunyat ja amb set punts d’avantatge respecte al segon classificat.

12.30 hores: FCB Lassa – Betis (bàsquet). Sense temps de recuperació després del desgast sofert a l’Eurolliga, els blaugranes intentaran sumar una nova victòria al Palau Blaugrana després de derrotar el Baskonia en l’anterior partit com a locals.

18.30 hores: FCB Lassa – CP Alcobendas (hoquei patins). L’equip de Ricard Muñoz rep la visita d’una de les sorpreses agradables de la competició en un duel en què els blaugranes lluitaran per continuar sumant els seus partits per victòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut