‘Disney In Concert: Frozen, el Reino del Hielo’ al Palau Sant Jordi amb descompte per a socis

‘Disney In Concert: Frozen, el Reino del Hielo’ al Palau Sant Jordi amb descompte per a socis

Arriba el diumenge 13 de novembre amb l'oferta de ‘Family Pack’, un 10% de descompte comprant 4 entrades per a les zones 'Olaf' i 'Kristoff'

El fenomen mundial de Disney Frozen, el Reino del Hielo arribarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el diumenge 13 de novembre en un format mai vist fins ara. Els espectadors gaudiran de la pel·lícula en pantalla gran mentre una orquestra acompanyada d’un cor i solistes interpreta en directe la banda sonora del film.

A Frozen, el Reino del Hielo, Anna s’uneix a Kristoff i Sven per emprendre un viatge èpic. Al costat d’Olaf, aniran a la recerca d’Elsa, la Reina de les Neus, per salvar el regne d’Arandelle d’un hivern etern. L’espectacle està compost per 65 músics, 34 coristes i 4 solistes, que fan que el llargmetratge premiat com a millor pel·lícula d’animació als premis BAFTA® i Oscar® cobri vida.

L'espectacle de Disney en concert, Frozen, el Reino del Hielo ja ha emocionat el públic internacional després del seu pas per Londres, Munic i Abu Dhabi, amb una producció impressionant, el seu escenari espectacular, l’orquestra en viu i cançons tan estimades i recordades com ¡Suéltalo! i Hazme un muñeco de nieve.  

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç que trobareu al final de la informació.

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut