Jordi Mestre, a la presentació de la Gala dels premis de la Lliga

Jordi Mestre, a la presentació de la Gala dels premis de la Lliga

El vicepresident del FC Barcelona i el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca assisteixen a l’acte de presentació dels Premis de la Lliga, que se celebraran a València dilluns

El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Mestre, i el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca han estat els representants del Club en l’acte de presentació de la Gala dels Premis de la Lliga 2016, que se celebraran dilluns a València. L’acte ha tingut lloc al Salón de Cristal de l’Ajuntament de València, i ha estat presidit per la primera tinent d’alcalde de València, Sandra Gómez, i pel director general Corporatiu de la Lliga, Javier Gómez. A més, també ha comptat amb la presència de la consellera d’Esports, Maite Girau.

A banda de la representació del FC Barcelona, també hi han assistit la presidenta del València, Layhoon Chan; el conseller executiu Anil Murthy i el conseller delegat del Vila-real, Fernando Roig; i, per part del Llevant, el conseller del Llevant UD i de l’Ajuntament, Ramon Vilar; el conseller Víctor Martínez, i el president de la Fundació Llevant UD, José Manuel Fuertes. La Gala dels Premis de la Lliga se celebrarà dilluns a partir de les 20 hores a l’Ajuntament de València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut