Un Veszprém ple de blaugranes

Un Veszprém ple de blaugranes

Fins a cinc membres dels hongaresos han format part del FC Barcelona d’handbol

Dissabte a les 19.15 h el Palau Blaugrana reviurà la final de la VELUX Champions League 2014/15. El Barça Lassa i el Telekom Veszprém lluitaran per mantenir la imbatibilitat a la Champions 2015/16 i els hongaresos visiten el Palau amb 5 homes a la plantilla que han defensat la samarreta del Barça d’handbol.

Un català d’Hongria

El referent a la plantilla del Veszprém és un home que va ser capità del FC Barcelona, Laszlo Nagy, tot i que no es pot preveure la seva participació a causa d'una lesió a un dit. Nagy va arribar a Barcelona l’any 2000, on va créixer, en els seus inicis a Barcelona, entre el primer equip i el treball amb els equips inferiors.

Laszlo Nagy va desenvolupar el seu talent a Barcelona i amb els anys es va convertir en referent al lateral dret del primer equip. El de Szeged va ser capità blaugrana la temporada 2010/11 en substitució de David Barrufet.

Nagy va jugar amb el Barça d’handbol fins a la fi de la temporada 2011/12, en què es va incorporar al MKB Veszprém.

Un català a Hongria

Un jugador sorgit de les categories inferiors del Club ara és un dels homes clau en l’extrem dels hongaresos. El català Cristian Ugalde viu la seva cinquena temporada al Veszprém i viurà el seu primer partit al Palau Blaugrana com a visitant.

Ugalde va arribar a les categories inferiors a les categories inferiors amb l’equip infantil i va debutar amb el primer equip l’any 2004. Va ser jugador del Barça d’handbol fins a l’any 2012, en què va viatjar cap a Veszprém.

Per la seva part, el croat Marko Kopljar va jugar, la temporada passada, amb el FC Barcelona, d’on es va incorporar del PSG. Ara el lateral viu la seva primera temporada amb el Veszprém.

Una banqueta blaugrana

Xavier Sabaté dirigeix el conjunt hongarès i ell també té passat blaugrana. L’actual tècnic dels hongaresos i també seleccionador del país va ser porter de les categories del FC Barcelona i va participar en pretemporades del primer equip.

El seu ajudant, Josep Espar, va arribar a defensar la samarreta del primer equip del Barça d’handbol, i va arribar a ser campió d’Europa amb el ‘Dream Team’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut