Luis Enrique: “Esperem un Alabès tancant espais”

Luis Enrique: “Esperem un Alabès tancant espais”

El tècnic del FC Barcelona ha destacat també la bona adaptació a l'equip de Paco Alcácer, el nou fitxatge blaugrana
L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha atès els mitjans de comunicació abans d'enfrontar-se dissabte (20.30 h, Camp Nou) a l'Alabès. El conjunt culer rep l'equip basc en la tercera jornada de Lliga amb la intenció de continuar sumant de tres. Al davant tindrà un equip que encara no ha perdut en aquesta Lliga (dos empats) i que intentarà posar les coses difícils a l'equip blaugrana.

A continuació repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

L'Alabès
"Tenen un nou entrenador, nous jugadors, noves sensacions. Han començat de manera adequada la temporada empatant al Calderón i demostrant que són un equip difícil de batre. Tenen un bon bagatge defensiu, amb només un gol encaixat".

'L'entrenador, Pellegrino, va ser company meu i sempre és agradable tornar a veure'l, ara tots dos com a entrenadors. Serà un partit difícil però intentarem fer el nostre joc i guanyar els tres punts".

"Espero un Alabès replegat, tancant espais, amb un 4-1-4-1 o un 4-4-2 en funció del que vulguin tapar. Hem d'estar atents a les transicions i controlar molt bé els seus homes ràpids".

Compromisos internacionals
"Afrontem el partit com sempre després de l'aturada per seleccions, amb l'arribada de jugadors de manera escalada en funció dels seus compromisos. Depenent del rival i de la situació intento escollir les millors possibilitats a l'hora d'utilitzar els jugadors".

Leo Messi
"Es tracta de valorar la situació com vingui. S'ha entrenat una part amb l'equip i una altra ell sol. Està en condicions per jugar demà."

Paco Alcácer
"L'he vist molt bé, molt content. Té més facilitat en l'adaptació pel fet de conèixer diversos companys de la selecció i la Lliga. Està pràcticament integrat, amb ganes d'ajudar-nos".

"Hem fitxat un gran jugador que té la il·lusió de guanyar títols i ser millor cada dia. Un davanter internacional i amb ambició. Hem reforçat la plantilla d'una manera important. Pot jugar en qualsevol posició d'atac, té una bona mentalitat".

Sanció FIFA
"En el seu moment vaig dir que em semblava injusta i ho segueixo pensant. Però la vam superar, vam guanyar títols igualment. El Reial Madrid i l'Atlètic tenen grans plantilles igualment".

Jugadors
"Iniesta i Mathieu s'han entrenat amb l'equip aquesta setmana i han millorat la seva condició física; necessitaran minuts per agafar el ritme dels seus companys".

"Neymar està molt bé, content per ser campió olímpic al seu país, amb ganes de participar".

"Munir ha tingut una gran evolució durant aquestes temporades, tant en futbol com en maduresa. Ara té l'oportunitat de demostrar tot el seu nivell en un club exigent. Seguirem vigilant la seva progressió".

Set partits en tres setmanes
"En 23 dies tenim set partits. Es tracta de fer una mena de tetris, valorar les càrregues de treball, què necessita cada partit, quins perfils de jugadors es necessiten per afrontar aquests partits. Tots els jugadors seran necessaris, però ells saben que no poden jugar tots a la vegada; en cada partit quedarà gent de gran nivell a la banqueta o a la grada. Però tots tenim l'objectiu comú de guanyar títols, i per això cal ser un equip, buscar el benefici global".
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut