Últim entrenament de la setmana per al FC Barcelona

Últim entrenament de la setmana per al FC Barcelona

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat conjuntament amb el Barça B abans de comptar amb tres dies lliures

El Barça ha completat aquest dijous l’últim entrenament d’una setmana marcada per les absències dels jugadors internacionals. Els compromisos de seleccions han deixat l’equip en quadre, i els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat conjuntament amb el Barça B, tal com ja van fer aquest dimecres. La sessió, igual que l’anterior, ha estat dirigida per Gerard López, tècnic del filial.

Després d’aquesta sessió conjunta, Luis Enrique ha donat tres dies lliures als jugadors que no tenen compromisos amb les seleccions. D’aquesta manera, l’equip tornarà a entrenar-se dilluns a la Ciutat Esportiva, per iniciar la preparació del partit de la jornada 3 de Lliga. El dissabte 10 de setembre el conjunt de Luis Enrique rebrà la visita de l’Alabès al Camp Nou en la tornada a la competició.

Per la seva banda, el filial seguirà preparant el duel de la tercera jornada de la Segona Divisió B. L’equip de Gerard López rebrà al Miniestadi el Vila-real B, en un duel que es disputarà el dissabte a les 19 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut